Skelbimo galiojimas jau pasibaigęs.

AUTOŠALTKALVIS (TRANSPORTO PRIEMONIŲ REMONTO DARBAI)

Darbo aprašymas

Sėkminga, sparčiai auganti įmonė, puoselėjanti itin aukštą vidinę kultūrą, nuolat ieškanti profesionalių ir iniciatyvių komandos narių. Pažadame, kad čia atrasite daugiau nei tik darbo vietą!
Šiuo metu prie komandos Jurbarke kviečiame prisijungti autošaltkalvį (-ę).

Reikalavimai

Variklio remonto darbai;
Kuro sistemos remonto darbai;
Sunkvežimių pakabos remontas;
Gedimų nustatymas, bendra transporto priemonės būklės patikra;
Elektros diagnostikos darbai;
Stabdžių bei hidraulinių sistemų remontas;
Kiti autotransporto priemonių priežiūros darbai.
Gebėjimas virinti pusautomačiu būtų privalumas.
Dvejoji dėl savo įgūdžių ar trūksta žinių? Kviečiame prisijungti ir įgyti patirties dirbant profesionalioje ir apmokyti pasiruošusioje komandoje!

Įmonė siūlo

SOCIALINĖ ATSAKOMYBĖ. Kiekvienais metais, iškeliant įmonės tikslus, yra nustatomas bei skiriamas atskiras dėmesys socialiniams projektams bei bendruomenės poreikiams. UAB „Manvesta“ aktyviai dalyvauja įvairiuose projektuose, finansine parama ir savanoryste siekia gerinti socialiai remtinų žmonių gyvenimą, skatinti jaunimo iniciatyvas, atnaujinti bendruomenei svarbius objektus bei teikti pagalbą sunkiomis ligomis sergantiems žmonėms. Mamų unija, Rimanto Kaukėno paramos fondas, Niekieno vaikai, Jaunimo linija – ilgamečiai mūsų įmonės socialiniai partneriai, kuriems skiriame finansinę paramą bei prisidedame savanoryste. Manvesta - 2019 ir 2021 metais Nacionalinio atsakingo verslo rinkimuose buvo apdovanota „Metų bendruomeniškiausios“ Lietuvos įmonės nominacijoje, didelių įmonių kategorijoje.
AUKŠTA BENDRAVIMO KULTŪRA. Puoselėjame bendravimo kultūrą, kurios pagrindas – bendros vertybės, sklandi ir turtinga kalba. Vertiname gebėjimą išlikti lanksčiam, išlaikant pagarbų ir ramų toną bet kokioje situacijoje.
STIPRI IR KOMPETENTINGA VADOVŲ KOMANDA. Stipri, patyrusi bei palaikanti vadovų komanda, kuri mato ir girdi kiekvieną komandos narį. Aiški komunikacija, pagalba sprendžiant nestandartinius klausimus bei priimant svarbius sprendimus. Kasdieninis dėmesys savo komandai – prioritetiniai kiekvieno vadovo klausimai.
KASDIENIS DĖMESYS. Kasdien savo kolegas vaišiname šviežiais vaisiais, o šventinėmis dienomis įvairiais tradiciniais bei saldžiais užkandžiais. Rūpinamės, jog mus suptų nepriekaištinga švara ir tvarka. Užtikriname ramią, darbingą aplinką. Įgyvendiname įvairius pasiūlymus bei iniciatyvas, susijusias su kasdieninio darbo aplinkos gerinimu.
PRIPAŽINIMAS IR BENDRYSTĖ. Džiaugiamės svarbiais tavo gyvenimo įvykiais – švenčiame ir skiriame dovanas įvairiomis progomis. Vertiname lojalumą ir apdovanojame darbo įmonėje sukaktuvių proga. Kviečiame dalyvauti komandiniuose renginiuose, atstovauti įmonę, kurti bendrus prisiminimus.
NAUDŲ KREPŠELIS. Kartu su partneriais suteikiame nuolaidas sveikatos ir sporto srityse. Nuolat ieškome naujų partnerysčių, galinčių suteikti mūsų darbuotojams kaip galima daugiau naudos. Visi mūsų darbuotojai yra apdrausti nelaimingų atsitikimų draudimu.
SPORTAS. Skatiname darbuotojų fizinį aktyvumą ir raginame dalyvauti sportiniuose užsiėmimuose, finansuojame dalyvio, registracijos mokesčius, pasirūpiname sportinėmis aprangomis. Organizuojame komandinius bei individualius sportinius iššūkius, mokomės ir atrandame naujas sporto šakas.

Darbo sritis:
Kita
Darbo vieta:
Atlyginimas:
nuo 1570 iki 2100 €/mėn. (Neatskaičius mokesčių)

Manvesta, UAB

UAB „Manvesta” – įmonė, turinti ilgametę ir nepriekaištingą patirtį transporto ir logistikos srityse, šiandiena esanti viena stipriausių ir didžiausių transporto bendrovių šiame sektoriuje.

Mūsų tinklalapis: https://www.manvesta.lt/lt

Visi Manvesta, UAB darbo skelbimai

Kiti įmonės skelbimai