Skelbimo galiojimas jau pasibaigęs.

SANDĖLIO DARBUOTOJAS

Darbo aprašymas

Ieškome atsakingo kolegos darbui sandėlyje. Darbas tikrai nesudėtingas, tačiau reikalaujantis fizinės ištvermės ir greito tempo. Tad jei sporto salės Tau nebaisios, o sunkesni svoriai – tik puiki galimybė fiziškai sustiprėti, prisijunk prie mūsų jaunatviško kolektyvo! DARBO POBŪDISDirbsi taros, prekių priėmimo ar išvežimo skyriuje, vairuodamas el. krautuvą ar rankiniu būdu atliksi įvairius krovos darbus, padėsi kolegoms komplektuoti paletes. Greitas kandidatavimas ar pasiteiravimas apie darbo pasiūlymą paskambinus 8 608 17170.

Reikalavimai

Jei esi atsakingas, nebijai fizinio darbo ir turi galimybę į darbą atvykti nuosavu transportu – prisijunk prie mūsų komandos! O jei dar turi patirties vairuojant krautuvą – būtų tobula.

Įmonė siūlo

- Visi reikalingi mokymai naujai prisijungusiems;
- Dalinis kuro kompensavimas;
- Sveikatos draudimas išdirbus pirmus tris mėnesius;
- 50% nuolaida gardžiai kavai bei skaniems sumuštiniams;
- Draugiškas kolektyvas, komfortabilios darbo sąlygos.
Slenkantis, nuo pirmadienio iki penktadienio arba nuo sekmadienio iki ketvirtadienio (priklausomai nuo to, kuriame skyriuje dirbsi).

Darbo sritis:
Pramonė / Gamyba
Darbo vieta:
Atlyginimas:
nuo 800 iki 950 €/mėn. (Į rankas)

Gi Group Lithuania, UAB

Jei netinka šis darbas, kreipkitės į mus ir pasiūlysime kitą arba susisieksime su jumis, kai atsiras jums tinkama pozicija. Jūsų darbas - mūsų darbas! Gi Group yra viena iš lyderiaujančių personalo atrankos ir valdymo įmonių pasaulyje. Veikiame keturiuose žemynuose, 57 valstybėse ir turime 20 metų patirties. Mes žinome, kad norintiems dirbti visada atsiras darbo ir norime jums padėti.

Mūsų tinklalapis: https://lt.gigroup.com/

Visi Gi Group Lithuania, UAB darbo skelbimai

Naujausi skelbimai