Skelbimo galiojimas jau pasibaigęs.

Transporto vadybininkas(ė)

Darbo aprašymas

ATN BUS RENT siūlo darbą.
Vilniuje ir jo apylinkėse keleivių pervežimo mokroautobusais paklausimų priėmimas, skaičiavimas, pasiūlymų klientams pateikimas. Sutarčių sudarymas. Užsakymų ivedimas į Excel grafiką. Optimalaus transporto ir personalo darbo grafiko sudarymą 25 vairuotojams. Vykdomų reisų, vairuotojų darbo kontrolė ir koregavimas. Sąskaitų išrašymas. Darbo patirtis nebūtina, apmokome.Reikalavimai - iniciatyvumas, greita reakciją, greitas spausdinimas klaviatūra, loginis mastymas ir Excel žinojimas.Geras išmanymas Vilniaus miesto.Pastovus darbo užmokestis priklauso nuo kompetencijų, darbo tempo ir išdirbtų valandų, nuo 800 Eur/mėn su perspektyva augti plius priedai nuo pelno.Darbo laikas 8-17 val. su papildomais budėjimais 3 kartus per mėnesį vakarais ir rytais iš namų telefonu, 1 budėjimas savaitgalinis.Siūlome: lankstų darbo grafiką, galimybė dirbti iš namų, visas socialines garantijas, darbą draugiškame kolektyve.Norinčius kandidatuoti savo gyvenimo aprašymą (CV) su nuotrauka siųskite prašom el. paštu [email protected] ir skambinkite mob. 861110000 pasiteirauti, ar gavome CV. Atrinktus kandidatus kviesime į pokalbį.

Reikalavimai

Išsilavinimas (ne žemesnis kaip): Vidurinis/pagrindinis
Profesija: Administratorius. Grupė: Administravimo ir specialiųjų sričių sekretoriai
Darbo patirtis: nebūtina
Sugebėjimai: raštvedybos žinios, turi vairuotojo teises, darbo kompiuteriu įgūdžiai
Kalbos:supratimasrašymaskalbėjimasRusų kalbaPradedantysis vartotojas – A1Pradedantysis vartotojas – A1Pradedantysis vartotojas – A1Lietuvių kalbaPradedantysis vartotojas – A1Pradedantysis vartotojas – A1Pradedantysis vartotojas – A1
Vairuotojo pažymėjimas: B, pageidaujama turėti nuosavą automobilį

Įmonė siūlo

Darbo sutarties rūšis: Neterminuota
Įdarbinama: Pradėti dirbti iš karto
Atrankos tipas: Paprastas
Pamainingumas: Viena pamaina
Darbo grafikas: Pilnas darbo laikas
Pradžia - pabaiga: 8:00 - 17:00 val.
Per savaitę: 40 val.
Komentaras: Pagal su kolegomis suderinta grafiką į darbo laiką įeina 3 budėjimai telefonu iš namų naktimis darbo dienomis per mėnesį ir 1 savaitgaliais per du mėnesius.
Galimas darbas iš namų.
nurodyta suma pareiginės algos pastovioji dalis, neatskaičius mokesčių, mokama 2 kartus per mėnesį

Darbo sritis:
Transportas / Logistika
Darbo vieta:
Atlyginimas:
nuo 2300 iki 3000 €/mėn. (Neatskaičius mokesčių)

Užimtumo tarnyba prie SADM

Užimtumo tarnyba įgyvendina užimtumo rėmimo politiką. Mūsų tikslas – darbo ieškantiems žmonėms padėti greičiau įsidarbinti, prireikus įgyti reikiamų gebėjimų ir sėkmingai konkuruoti darbo rinkoje, o darbdaviams – rasti tinkamų darbuotojų.

Mūsų tinklalapis: https://uzt.lt/

Visi Užimtumo tarnyba prie SADM darbo skelbimai

Kiti įmonės skelbimai