Skelbimo galiojimas jau pasibaigęs

Virtuvės šefas (-ė)

Darbo aprašymas

• Būsite atsakingas (-a) už „XII“ aukšto, „VIVA LA VITA“, „Galerija“, „Lobby“ barą ir restoranus;
• karštų, šaltų patiekalų gamyba;
• gaminamų patiekalų kokybės užtikrinimas;
• patiekalų receptūrų periodinis atnaujinimas;
• kalkuliacinių lentelių sudarymas;
• idėjų įgyvendinimas;
• tvarkos, higienos normų laikymasis;
• virtuvės personalo priežiūra, vadovavimas;
• virtuvės personalo darbų organizavimas;
• nuolatinis darbas komandoje;
• visų problemų, netikėtų situacijų sprendimas.

Reikalavimai

• būtina – virėjo (-os) profesinis išsilavinimas;
• sėkminga darbo patirtis aukštos klasės restorane;
• darbo stažas ne mažiau kaip 3 metai;
• lyderio savybės;
• strateginis mąstymas;
• orientacija į kokybišką rezultatą;
• komandos valdymo, darbo organizavimo patirtis;
• gebėjimas planuoti laiką;
• tvarkingumas, punktualumas, darbštumas;
• meilė virėjo profesijai;
• kūrybiniai sugebėjimai.

Įmonė siūlo

• Įdomų ir atsakingą darbą augančioje Amberton viešbučių grupėje;
• galimybę įgyvendinti savo idėjas, dalintis patirtimi bei prisidėti prie įmonės tikslų įgyvendinimo;
• draugiškus ir profesionalius kolegas bei vadovus;
• nuolaidas įmonių grupėje;
• darbo vietą pačioje miesto širdyje.

Darbo vieta:
Atlyginimas:
iki 1800 €/mėn. ("į rankas")

Klaipėdos" viešbutis, UAB

Mūsų tinklapis: www.ambertonhotels.com

Visi Klaipėdos" viešbutis, UAB darbo skelbimai

Naujausi skelbimai

Nusiųsti draugui
Susisiekite su mumis
Prisijungti Registruotis

Priminti slaptažodį?
arba