Virtuvės šefas (-ė)
Darbo aprašymas
• Būsite atsakingas (-a) už „XII“ aukšto, „VIVA LA VITA“, „Galerija“, „Lobby“ barą ir restoranus;• karštų, šaltų patiekalų gamyba;
• gaminamų patiekalų kokybės užtikrinimas;
• patiekalų receptūrų periodinis atnaujinimas;
• kalkuliacinių lentelių sudarymas;
• idėjų įgyvendinimas;
• tvarkos, higienos normų laikymasis;
• virtuvės personalo priežiūra, vadovavimas;
• virtuvės personalo darbų organizavimas;
• nuolatinis darbas komandoje;
• visų problemų, netikėtų situacijų sprendimas.
Reikalavimai
• būtina – virėjo (-os) profesinis išsilavinimas;• sėkminga darbo patirtis aukštos klasės restorane;
• darbo stažas ne mažiau kaip 3 metai;
• lyderio savybės;
• strateginis mąstymas;
• orientacija į kokybišką rezultatą;
• komandos valdymo, darbo organizavimo patirtis;
• gebėjimas planuoti laiką;
• tvarkingumas, punktualumas, darbštumas;
• meilė virėjo profesijai;
• kūrybiniai sugebėjimai.
Įmonė siūlo
• Įdomų ir atsakingą darbą augančioje Amberton viešbučių grupėje;• galimybę įgyvendinti savo idėjas, dalintis patirtimi bei prisidėti prie įmonės tikslų įgyvendinimo;
• draugiškus ir profesionalius kolegas bei vadovus;
• nuolaidas įmonių grupėje;
• darbo vietą pačioje miesto širdyje.
Darbo vieta:
Atlyginimas:
iki 1800 €/mėn. ("į rankas")
Naujausi skelbimai
-
naujas
Klientų aptarnavimo vadybininkas (-ė)
Užimtumo tarnyba prie SADM nuo 700 iki 1800 €/mėn.Klaipėdaliko 28 d. -
naujas
Vairuotojas - ekspeditorius (su B kat.)
Venipak Lietuva, UAB nuo 850 €/mėn.
"į rankas"Klaipėdaliko 14 d. -
naujas
Vairuotojas - ekspeditorius (su C kat.)
Venipak Lietuva, UAB nuo 850 iki 1100 €/mėn.
"į rankas"Klaipėdaliko 17 d.