Skelbimo galiojimas jau pasibaigęs.

Atvejo vadybininkas

Darbo aprašymas

bendradarbiaudamas su įstaigomis bei organizacijomis atlieka potencialių pagalbos ir paslaugų stokojančių asmenų, turinčių intelekto ir (ar) psichikos negalią paiešką; vertina asmens socialinių ir kitų kompleksinių paslaugų poreikį – atlieka asmens situacijos analizę bei poreikių vertinimą kompleksinei pagalbai gauti; informuoja ir konsultuoja tikslinės grupės asmenis apie galimybę gauti socialines, sveikatos priežiūros, užimtumo, teisines ir kitas kompleksines paslaugas; prisideda ir dalyvauja įgyvendinant asmens su negalia teisių apsaugos agentūros parengtą individualų planą, rengia asmens kompleksinį individualios pagalbos planą; inicijuodamas, koordinuodamas ir kontroliuodamas plano įgyvendinimą: 1. organizuoja atvejo vadybos posėdžius su specialistais, artimaisiais ir kitais asmenimis iš asmens socialinės aplinkos; 2. tarpininkauja asmeniui, kreipdamasis į kitas valstybės ir (ar) savivaldybių institucijas, įstaigas ir (ar) organizacijas, kuriose asmuo gali gauti pagalbą; 3. telkia asmens kompleksinės pagalbos teikėjus ir inicijuoja, organizuoja bei koordinuoja plano įgyvendinimą, nuolat palaikydamas kontaktą su asmens kompleksinės pagalbos teikėjais; 4. parengia plano įgyvendinimo grafiką, vykdo atvejo stebėseną ir atlieka reikiamas korekcijas plane; dalyvauja kuriant bei vystant pagalbos sistemą asmenims seniūnijoje ir/ar savivaldybėje; teikia informaciją ir siūlymus dėl pagalbos ir paslaugų asmenims trūkumą savivaldybėje; lydi asmenį pas kompleksinės pagalbos teikėjus; bendradarbiaudamas su įstaigų bei organizacijų specialistais savarankiškai vykdo asmenų, patiriančių socialinę atskirtį ir (arba) socialinę riziką, sąlygotą asmenų negalios, paiešką ir kt.

Reikalavimai

Išsilavinimas (ne žemesnis kaip): Aukštasis
Profesija: Socialinis darbuotojas. Grupė: Socialinės ir religinės sričių specialistai
Darbo patirtis: nuo 3 metų
Sugebėjimai: raštvedybos žinios, darbo kompiuteriu įgūdžiai, turi vairuotojo teises
Papildomi sugebėjimai: 1. Turėti ne žemesnį kaip aukštąjį socialinių mokslų krypties universitetinį išsilavinimą su bakalauro kvalifikaciniu laipsniu ar jam prilygintą išsilavinimą arba aukštąjį koleginį išsilavinimą su profesinio bakalauro kvalifikaciniu laipsniu ar jam prilygintą išsilavinimą;
2. Turėti ne mažesnę kaip trijų metų patirtį dirbant su pažeidžiamomis visuomenės grupėmis ir (arba) ne mažesnę nei vienerių metų patirtį dirbant su psichikos ir (ar) intelekto negalią turinčiais asmenimis arba socialinio darbo, psichologijos, specialiosios pedagogikos studijų metu įgytą praktinio darbo patirtį su psichikos ir (ar) intelekto negalią turinčiais asmenimis.
Reikalavimus ir funkcijas galima rasti https://joniskis.lt/karjera/konkursai/atvejo-vadybininkas/678
Vairuotojo pažymėjimas: B

Įmonė siūlo

Darbo sutarties rūšis: Projektinio darbo
Įdarbinama: nuo 2024-10-01 iki 2029-10-01
Atrankos tipas: Konkursinis
Konkursui reikalingi pateikti dokumentai: Pretendentas privalo pateikti šiuos dokumentus:
1. Prašymą dalyvauti atrankoje;
2. Asmens tapatybę patvirtinančio dokumento kopiją;
3. Išsilavinimą patvirtinančio dokumento kopiją;
4. Vairuotojo pažymėjimo kopiją;
5. Gyvenimo aprašymą;
6. Darbo patirtį patvirtinantį (-čius) dokumentą (-us).
Prašymo formą galima rasti https://joniskis.lt/karjera/konkursai/atvejo-vadybininkas/678
Dokumentai pateikiami adresu: Livonijos g. 4-1, Joniškis, Kanceliarijos skyriuje (207 kab.) arba elektroniniu paštu - [email protected].
Konkurso dokumentus pateikti iki: 2024-09-16
Pamainingumas: Viena pamaina
Darbo grafikas: Pilnas darbo laikas
Per savaitę: 40 val.
nurodyta suma pareiginės algos pastovioji dalis, neatskaičius mokesčių, mokama 2 kartus per mėnesį

Darbo sritis:
Kita
Atlyginimas:
1785.4 €/mėn. (Neatskaičius mokesčių)

Užimtumo tarnyba prie SADM

Užimtumo tarnyba įgyvendina užimtumo rėmimo politiką. Mūsų tikslas – darbo ieškantiems žmonėms padėti greičiau įsidarbinti, prireikus įgyti reikiamų gebėjimų ir sėkmingai konkuruoti darbo rinkoje, o darbdaviams – rasti tinkamų darbuotojų.

Mūsų tinklalapis: https://uzt.lt/

Visi Užimtumo tarnyba prie SADM darbo skelbimai

Kiti įmonės skelbimai