Skelbimo galiojimas jau pasibaigęs.

Automobilių serviso vadovas

Darbo aprašymas

ABS AUTOSERVISAS siūlo darbą.
Siūlome darbą serviso vadovui, atsakingam už meistrų priėmėjų serviso darbo kiekvienos darbo vietos kas 15 min. planavimą Excel grafike, generuojamo pelno normos 30 Eur nuo 1 darbo vietos vykdymą, infrastruktūros priežiūrą bei komandos skatinimą ir ugdymą. Kol nėra serviso meistro priėmėjo arba kai jis atostogauja arba serga, jo pavadavimas planuojant serviso darbus.Darbo pobūdis: vadovavimas automobilių servisui Vilniuje, aukštų serviso komandos darbo kokybės ir našumo rodiklių užtikrinimas, personalo poreikio planavimas bei kvalifikacijos užtikrinimas,pardavimų bei tiekimo komandos darbo kontrolė, veiklos rodiklių stebėjimas ir gerinimas.Išanksto planuojant darbus ir dalių tiekimą, atrinktas tinkamas personalas ir www.atng.lt imonių grupei priklausantis 40 automobilių parkas suteikia galimybę 95% organizuoti serviso apkrovimą.Darbo užmokestis priklauso nuo išsilavinimo, gabumų, patirties ir darbo rezultatų(darbo vietų ir serviso pelno).Savo gyvenimo aprašymą (CV) su nuotrauka siųskite prašom el. paštu info@atng.lt ir skambinkite 861110000 pasiteirauti, ar gautas CV.Atrinktus kandidatus, kurių gavome CV su nuotrauka, kviesime į pokalbį.

Reikalavimai

Išsilavinimas (ne žemesnis kaip): Profesinė kvalifikacija
Profesija: Verslo paslaugų vadybininkas. Grupė: Verslo paslaugų agentai
Darbo patirtis: nuo 1 metų
Sugebėjimai: moka dirbti kasos aparatu, raštvedybos žinios, darbo kompiuteriu įgūdžiai, darbų saugos instrukcijų žinojimas, turi vairuotojo teises
Papildomi sugebėjimai: Organizaciniai ir vadovavimo gebėjimai; gebėjimas dirbti savarankiškai ir komandoje; gebėjimas operatyviai priimti geriausius sprendimus sudėtingose situacijose; orientacija į klientą ir į darbo rezultatus; darbštumas, atsakingumas, pareigingumas, sąžiningumas, kruopštumas.
D kategorijos yra galimybe išsimokyti vakarais po darbo per užimtumo tarnybą.
Kalbos:supratimasrašymaskalbėjimasRusų kalbaĮgudęs vartotojasPažengęs vartotojasĮgudęs vartotojasLietuvių kalbaĮgudęs vartotojasPažengęs vartotojasĮgudęs vartotojas
Vairuotojo pažymėjimas: D, B, pageidaujama turėti nuosavą automobilį

Įmonė siūlo

Darbo sutarties rūšis: Neterminuota
Įdarbinama: Pradėti dirbti iš karto
Atrankos tipas: Paprastas
Pamainingumas: Viena pamaina
Darbo grafikas: Pilnas darbo laikas
Pradžia - pabaiga: 7:30 - 18:30 val.
Per savaitę: 56 val.
Komentaras: Kas antra šeštadienį 8:30-14:30 val. darbo diena.
nurodyta suma pareiginės algos pastovioji dalis, neatskaičius mokesčių, mokama 2 kartus per mėnesį

Darbo sritis:
Kita
Darbo vieta:
Atlyginimas:
nuo 2300 iki 3000 €/mėn. (Neatskaičius mokesčių)

Užimtumo tarnyba prie SADM

Užimtumo tarnyba įgyvendina užimtumo rėmimo politiką. Mūsų tikslas – darbo ieškantiems žmonėms padėti greičiau įsidarbinti, prireikus įgyti reikiamų gebėjimų ir sėkmingai konkuruoti darbo rinkoje, o darbdaviams – rasti tinkamų darbuotojų.

Mūsų tinklalapis: https://uzt.lt/

Visi Užimtumo tarnyba prie SADM darbo skelbimai

Kiti įmonės skelbimai