Skelbimo galiojimas jau pasibaigęs.

DAŽYMO LINIJOS OPERATORIUS

Darbo aprašymas

Ilgaamžiška, ne vieną dešimtmetį veiklą vykdanti kokybiškų elektros instaliacijos prekių gamybos kompanija prie savo komandos kviečia prisijungti DAŽYMO LINIJOS OPERATORIŲ darbui patogiame mikrorajone - Žirmūnuose.DARBO POBŪDIS- Rūpinsiesi, kad dažymo linijos įrenginys veiktų kokybiškai;- Automatiniu dažymo įrankiu dažais padengsi įvairias metalines detales ir konstrukcijas. Turi klausimų? Skambink 8 671 17 881.

Reikalavimai

- Kruopštumas ir atidumas;- Greita orientacija bei savarankiškumas;- Galimybė dirbti fizinį darbą. Kandidatuodami į šią poziciją, Jūs sutinkate, kad UAB „Gi Group Lithuania“ tvarkytų Jūsų pateiktus asmens ir specialiųjų kategorijų duomenis atrankų ir paieškos į laisvas darbo vietas tikslais UAB „Gi Group Lithuania“ privatumo politikoje nurodyta tvarka. Taip pat Jūs sutinkate, kad Jūsų duomenys būtų saugomi UAB „Gi Group Lithuania“ duomenų bazėje 30 mėnesių. UAB „Gi Group Lithuania“ įsipareigoja saugoti Jūsų konfidencialumą. Daugiau informacijos: https://lt.gigroup.com/informacija-apie-asmens-duomenu-tvarkyma/

Įmonė siūlo

- Darbą patikimoje, ilgaamžiškoje įmonėje, užtikrinančioje geras darbo sąlygas;
- Visada laisvus savaitgalius ir trumpesnę darbo dieną penktadieniais;
- Patogią darbo vietą Žirmūnų mikrorajone, nemokamą stovėjimo aikštelę Tavo automobiliui;
- Draugišką kolektyvą bei visada pasirengusį padėti gamybos vadovą;
- Visas darbui skirtas priemones, mokymus ir darbo aprangą;
- Patogų darbo grafiką be naktinių pamainų.
4 darbo dienos, 2 laisvos. Pirma pamaina 6:00-14:30, antra pamaina 14:30-22:00.

Darbo sritis:
Pramonė / Gamyba
Darbo vieta:
Atlyginimas:
nuo 680 iki 700 €/mėn. (Į rankas)

Gi Group Lithuania, UAB

Jei netinka šis darbas, kreipkitės į mus ir pasiūlysime kitą arba susisieksime su jumis, kai atsiras jums tinkama pozicija. Jūsų darbas - mūsų darbas! Gi Group yra viena iš lyderiaujančių personalo atrankos ir valdymo įmonių pasaulyje. Veikiame keturiuose žemynuose, 57 valstybėse ir turime 20 metų patirties. Mes žinome, kad norintiems dirbti visada atsiras darbo ir norime jums padėti.

Mūsų tinklalapis: https://lt.gigroup.com/

Visi Gi Group Lithuania, UAB darbo skelbimai

Naujausi skelbimai