Skelbimo galiojimas jau pasibaigęs.

Finansininkas

Darbo aprašymas

Tvarko ilgalaikio ir biologinio turto, atsargų ir kitų materialinių vertybių, atsiskaitymų su tiekėjais, pajamų įmokų apskaitą pagal Lietuvos Respublikos finansinės apskaitos įstatymo ir kitų teisės aktų, reglamentuojančių viešojo sektoriaus finansinę apskaitą, reikalavimus. Dalyvauja Centro turimo turto inventorizacijose, rengia inventorizacijos apyrašus, kontroliuoja inventorizacijos metu atliktų nurašymų teisingumą. Atlieka mokėjimo paraiškų rengimo procedūras valstybės biudžeto apskaitos ir mokėjimų sistemoje (VBAMS) pagal programas, priemones, valstybės funkcijas ir ekonominės klasifikacijos straipsnius. Tikrina ilgalaikio turto, atsargų ir kitų materialinių vertybių bei atsiskaitymų apskaitos likučius, pagal atliekamas funkcijas rengia įvairias ataskaitas ir informaciją finansinei atskaitomybei.

Reikalavimai

Išsilavinimas (ne žemesnis kaip): Aukštasis
Profesija: Finansininkas. Grupė: Finansų specialistai
Darbo patirtis: iki 1 metų
Papildomi sugebėjimai: Gebėti dirbti su VBAMS Viešojo sektoriaus finansinės apskaitos bendruoju posistemiu (toliau – FABIS)

Įmonė siūlo

Darbo sutarties rūšis: Neterminuota
Įdarbinama: nuo 2024-05-01
Atrankos tipas: Paprastas
Darbo grafikas: Pilnas darbo laikas
Per savaitę: 40 val.
nurodyta suma mėnesinė alga, neatskaičius mokesčių, mokama 2 kartus per mėnesį

Darbo sritis:
Finansai
Darbo vieta:
Atlyginimas:
nuo 2160.33 €/mėn. (Neatskaičius mokesčių)

Užimtumo tarnyba prie SADM

Užimtumo tarnyba įgyvendina užimtumo rėmimo politiką. Mūsų tikslas – darbo ieškantiems žmonėms padėti greičiau įsidarbinti, prireikus įgyti reikiamų gebėjimų ir sėkmingai konkuruoti darbo rinkoje, o darbdaviams – rasti tinkamų darbuotojų.

Mūsų tinklalapis: https://uzt.lt/

Visi Užimtumo tarnyba prie SADM darbo skelbimai

Kiti įmonės skelbimai