Kulinarijos cecho darbuotojas (-a)
Darbo aprašymas
Mėsos gaminių, salotų, mišrainių gaminimas pagal technologinius aprašymus. Higienos ir švaros palaikymas. Žaliavų kontrolė.Reikalavimai
Išsilavinimas (ne žemesnis kaip): Vidurinis/pagrindinisProfesija: Kulinaras. Grupė: Virėjai
Darbo patirtis: nebūtina
Sugebėjimai: nenurodoma
Papildomi sugebėjimai: Virėjo kvalifikacija nebūtina, svarbu noras ir motyvacija dirbti.
Apmoko darbo vietoje.
Įmonė siūlo
Darbo sutarties rūšis: NeterminuotaAtrankos tipas: Paprastas
Pamainingumas: Suminė darbo laiko apskaita
Darbo grafikas: Pilnas darbo laikas
Pradžia - pabaiga: 7:00 - 17:00 val.
Per savaitę: 40 val.
Komentaras: Slenkantis darbo grafikas :4 darbo daienos ir 2 laisvos (po 9val )
nurodyta suma mėnesinė alga, neatskaičius mokesčių, mokama 2 kartus per mėnesį
Darbo sritis:
Kita
Atlyginimas:
nuo 1400 €/mėn. (Neatskaičius mokesčių)
Užimtumo tarnyba prie SADM
Užimtumo tarnyba įgyvendina užimtumo rėmimo politiką. Mūsų tikslas – darbo ieškantiems žmonėms padėti greičiau įsidarbinti, prireikus įgyti reikiamų gebėjimų ir sėkmingai konkuruoti darbo rinkoje, o darbdaviams – rasti tinkamų darbuotojų.
Kiti įmonės skelbimai
-
naujasElektrėnailiko 11 d.
-
naujas
Apsaugos darbuotojas (-a) prekybos centruose
Užimtumo tarnyba prie SADM nuo 1039 iki 1256 €/mėn.Elektrėnailiko 14 d. -
naujas
KONSULTANTAS (-Ė) -SENUKŲ PREKYBOS CENTRE
Užimtumo tarnyba prie SADM nuo 1140 iki 1500 €/mėn.Elektrėnailiko 11 d.