Respublikinė Šiaulių ligoninė

Skelbimas galioja iki: 2024-07-17

Darbo aprašymas

1.Informuoti duomenų valdytoją arba duomenų tvarkytoją ir duomenis tvarkančius darbuotojus apie jų prievoles pagal BDAR ir kitus Europos Sąjungos arba valstybės narės duomenų apsaugos nuostatas ir konsultuoti juos šiais klausimais.2.Rinkti informaciją duomenų tvarkymo veiklai identifikuoti.3.Stebėti, nagrinėti ir tikrinti, ar duomenų tvarkymo veikla atitinka Europos Sąjungos ir Lietuvos Respublikos teisės aktų reikalavimus.4.Konsultuoti Ligoninės duomenis tvarkančius darbuotojus duomenų tvarkymo klausimais.5.Bendradarbiauti su Valstybine asmens duomenų apsaugos inspekcija duomenų tvarkymo klausimais.6.Tvarkyti duomenų tvarkymo veiklos įrašus, remiantis informacija, kurią jam teikia Ligoninės darbuotojai, atsakingi už asmens duomenų tvarkymą.7.Rengti ir teikti Ligoninės vadovybei metines veiklos ataskaitas.8.Reguliariai, ne rečiau kaip kartą per vienerius metus, atlikti Ligoninės tvarkomų asmens duomenų auditą, peržiūrėti vidinius dokumentus.

Reikalavimai

Išsilavinimas (ne žemesnis kaip): Aukštasis
Profesija: Teismo pirmininko padėjėjas. Grupė: Teisės specialistai
Darbo patirtis: nebūtina
Sugebėjimai: darbo kompiuteriu įgūdžiai, raštvedybos žinios
Papildomi sugebėjimai: •Turi pasižymėti profesinėmis savybėmis, visų pirma duomenų apsaugos teisės ir praktikos ekspertinėmis žiniomis, taip pat gebėjimu atlikti Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (toliau – BDAR) 39 straipsnyje nurodytas užduotis.
• Turėti nacionalinės ir Europos duomenų apsaugos teisės aktų bei praktikos žinių.
•Gerai suprasti duomenų valdytojo vykdomas duomenų tvarkymo operacijas, informacines sistemas, duomenų saugumo ir duomenų apsaugos poreikius.
•Turėti gerus darbo kompiuteriu (MS Office) įgūdžius.
•Gebėti planuoti ir organizuoti darbus, priimti sprendimus.

Įmonė siūlo

Darbo sutarties rūšis: Neterminuota
Įdarbinama: nuo 2024-07-01
Atrankos tipas: Paprastas
Darbo grafikas: Nepilnas darbo laikas
Per savaitę: 20 val.
Komentaras: 0,5 etato darbo krūvis. Sudaroma galimybė dirbti ir nuotoliniu būdu.
nurodyta suma mėnesinė alga, neatskaičius mokesčių, mokama 2 kartus per mėnesį

Darbo sritis:
Kita
Atlyginimas:
nuo 1225.5 €/mėn. (Neatskaičius mokesčių)
Telefonas pasiteiravimui:

Užimtumo tarnyba prie SADM

Užimtumo tarnyba įgyvendina užimtumo rėmimo politiką. Mūsų tikslas – darbo ieškantiems žmonėms padėti greičiau įsidarbinti, prireikus įgyti reikiamų gebėjimų ir sėkmingai konkuruoti darbo rinkoje, o darbdaviams – rasti tinkamų darbuotojų.

Mūsų tinklalapis: https://uzt.lt/

Visi Užimtumo tarnyba prie SADM darbo skelbimai

Kiti įmonės skelbimai