Skelbimo galiojimas jau pasibaigęs.

Šilumos ir dujų ūkio sistemų specialistas

Darbo aprašymas

Tavo priežiūrai patikėsime dujų ir šilumos ūkius. Ką teks veikti? Dviračio tikrai neišradinėsime, tad prižiūrėsi ir remontuosi dujas deginančius įrenginius (reagavimas į gedimus ir jų lokalizavimas). Stebėsi jų atnaujinimo ir modernizacijos galimybes. Rengsi šildymo sistemas šildymo sezonui, bei užtikrinsi jų parametrų normas. Žinoma, teks ruošti defektinius aktus taisyklinga lietuvių kalba, naudojant techninius terminus bei profesionaliai pagrindžiant pastebėtus trūkumus, jų įtaką saugiai ir efektyviai pastato eksploatacijai. Važiuosi į periodinės techninės priežiūros darbus ir pildysi techninę dokumentaciją. Tikime, jog esi žingeidus, domiesi techninės srities naujovėmis ir norminiais dokumentų pakeitimais.Po bandomojo laikotarpio yra numatyti pasyvūs budėjimai.

Reikalavimai

Išsilavinimas (ne žemesnis kaip): Profesinė kvalifikacija
Profesija: Šilumos tinklų priežiūros šaltkalvis. Grupė: Mašinų mechanikai ir derintojai
Darbo patirtis: nuo 2 metų
Sugebėjimai: turi darbų saugos pažymėjimą, turi vairuotojo teises
Papildomi sugebėjimai: Išmanyti ir dujų ūkio specifiką. Mums svarbu, jog turi techninį išsilavinimą šilumos, dujų, vandentiekio ar nuotekų srityje. Moki planuoti bei vykdyti darbus, esi atsakingas, komunikabilus ir veržlus. Kaip žinia, į darbus vykstame automobiliu, tad B kategorijos vairuotojo pažymėjimas yra būtinas. Taip pat ir kompiuterinis raštingumas.
Laikysime privalumu Tavo darbo patirtį pastatų inžinerinių sistemų priežiūros srityje, ypatingai dujų/šilumos ūkiuose. Ir turimus kvalifikacinius pažymėjimus.
Vairuotojo pažymėjimas: B

Įmonė siūlo

Darbo sutarties rūšis: Neterminuota
Atrankos tipas: Paprastas
Pamainingumas: Grafikas
Darbo grafikas: Pilnas darbo laikas
Pradžia - pabaiga: 8:00 - 17:00 val.
Per savaitę: 40 val.
Komentaras: Darbas Klaipėdos regione. Pasyvūs budėjimai po bandomojo laikotarpio.
nurodyta suma mėnesinė alga, neatskaičius mokesčių, mokama kartą per mėnesį darbuotojui sutikus

Darbo sritis:
Kita
Atlyginimas:
nuo 1750 €/mėn. (Neatskaičius mokesčių)

Užimtumo tarnyba prie SADM

Užimtumo tarnyba įgyvendina užimtumo rėmimo politiką. Mūsų tikslas – darbo ieškantiems žmonėms padėti greičiau įsidarbinti, prireikus įgyti reikiamų gebėjimų ir sėkmingai konkuruoti darbo rinkoje, o darbdaviams – rasti tinkamų darbuotojų.

Mūsų tinklalapis: https://uzt.lt/

Visi Užimtumo tarnyba prie SADM darbo skelbimai

Kiti įmonės skelbimai