Skelbimo galiojimas jau pasibaigęs.

Socialinio darbo organizatorius

Darbo aprašymas

1. informuoja ir konsultuoja gyventojus dėl socialinių paslaugų teikimo, vykdo proaktyvią veiklą, nustatydamas socialinius sunkumus, kylančius bendruomenėje, ir informuodamas įvairioms socialinėms grupėms priklausančius asmenis apie galimybę gauti socialines paslaugas;2. teikia prevencines paslaugas;3. priima gyventojų, pageidaujančių gauti socialines paslaugas, prašymus, vertina asmens (šeimos) socialinių paslaugų ir asmeninės pagalbos poreikį;4. organizuoja ir teikia socialinę pagalbą ir paramą įvairioms socialinėms grupėms;5. nustačius poreikį, teikia kitas socialines paslaugas;6. dalyvauja pagalbos teikimo asmenims su negalia procese;7. pildo asmens veiklos ir gebėjimų dalyvauti įvertinimo klausimyną;8. lanko įvairių socialinių grupių asmenis (vienišus asmenis, asmenis su negalia, daugiavaikes šeimas ir kt.), gyvenančius seniūnijose, renka apie juos duomenis;9.bendradarbiauja su socialiniu darbuotoju, dirbančiu su šeimomis, patiriančiomis socialinę riziką;10. bendradarbiauja su Krizių centro-nakvynės namų socialiniais darbuotojais sprendžiant gyventojų, kuriems teikiamos laikino apgyvendinimo paslaugos, socialines problemas;11. dirba su nusikaltimus padariusiais asmenimis laisvės atėmimo vietose ir išėjus į laisvę, siekiant padėti integruotis į bendruomenę ir keisti požiūrį bei elgesį, kad jie pakartotinai nenusikalstų;12. išduoda gautą labdarą gyventojams, tvarko jos apskaitą;13. tikrina paslaugų gavėjų buities ir gyvenimo sąlygas, užimtumą ir teikiamų socialinių paslaugų tikslingumą;14. vertina teikiamų socialinių paslaugų efektyvumą;

Reikalavimai

Išsilavinimas (ne žemesnis kaip): Aukštasis
Profesija: Socialinis darbuotojas. Grupė: Socialinės ir religinės sričių specialistai
Darbo patirtis: nebūtina
Sugebėjimai: raštvedybos žinios, turi vairuotojo teises, darbo kompiuteriu įgūdžiai
Papildomi sugebėjimai: Sugebėti savarankiškai planuoti ir organizuoti darbinę veiklą. Išmanyti bendravimo psichologiją.
Privalo žinoti ir vykdyti Lietuvos Respublikos įstatymus, poįstatyminius aktus, Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimus ir rajono savivaldybės institucijų priimtus norminius aktus, reglamentuojančius socialinių paslaugų teikimą šeimoms.
Vairuotojo pažymėjimas: B, pageidaujama turėti nuosavą automobilį

Įmonė siūlo

Darbo sutarties rūšis: Neterminuota
Įdarbinama: nuo 2024-05-20
Atrankos tipas: Paprastas
Pamainingumas: Grafikas
Darbo grafikas: Pilnas darbo laikas
Per savaitę: 40 val.
nurodyta suma mėnesinė alga, neatskaičius mokesčių, mokama 2 kartus per mėnesį

Darbo sritis:
Kita
Atlyginimas:
nuo 1642.57 iki 2053.21 €/mėn. (Neatskaičius mokesčių)

Užimtumo tarnyba prie SADM

Užimtumo tarnyba įgyvendina užimtumo rėmimo politiką. Mūsų tikslas – darbo ieškantiems žmonėms padėti greičiau įsidarbinti, prireikus įgyti reikiamų gebėjimų ir sėkmingai konkuruoti darbo rinkoje, o darbdaviams – rasti tinkamų darbuotojų.

Mūsų tinklalapis: https://uzt.lt/

Visi Užimtumo tarnyba prie SADM darbo skelbimai

Kiti įmonės skelbimai