Virėjas (-a)
Darbo aprašymas
maisto produktų ir žaliavų ruošimas patiekalų gamybai. Karštųjų patiekalų gamyba. Virėjo darbo vietos parengimas, pasirenkant inventorių, įrenginius, įrankius, patogiai ir saugiai juos išdėstant. Darbas a la carte (restorano tipas, kur maisto galima užsisakyti išsirenkant sudedamąsias patiekalo dalis) restorane.Reikalavimai
Išsilavinimas (ne žemesnis kaip): Profesinė kvalifikacijaProfesija: Restorano virėjas. Grupė: Virėjai
Darbo patirtis: nuo 2 metų
Sugebėjimai: nenurodoma
Papildomi sugebėjimai: Virėjo profesinė kvalifikacija.
Virėjo darbo patirtis (bent dviejų metų).
Aistra maisto gamybai ir darbui virtuvėje.
Noras profesionaliai gaminti patiekalus bei nuolatos ieškoti galimybių gerinti darbo kokybę.
Gebėjimas dirbti komandoje.
Darbštumas, atsakingumas, punktualumas, kruopštumas, kūrybiškumas.
Įmonė siūlo
Darbo sutarties rūšis: NeterminuotaĮdarbinama: nuo 2024-04-10
Atrankos tipas: Paprastas
Pamainingumas: Grafikas
Darbo grafikas: Pilnas darbo laikas
Per savaitę: 40 val.
nurodyta suma mėnesinė alga, neatskaičius mokesčių, mokama kartą per mėnesį darbuotojui sutikus
Darbo sritis:
Kita
Darbo vieta:
Atlyginimas:
nuo 1898 iki 2280 €/mėn. (Neatskaičius mokesčių)
Užimtumo tarnyba prie SADM
Užimtumo tarnyba įgyvendina užimtumo rėmimo politiką. Mūsų tikslas – darbo ieškantiems žmonėms padėti greičiau įsidarbinti, prireikus įgyti reikiamų gebėjimų ir sėkmingai konkuruoti darbo rinkoje, o darbdaviams – rasti tinkamų darbuotojų.